Cisca Vaillant

Loopbaancoach

SWITCHLOOPBAAN is opgericht door Cisca Vaillant met als doel expertise op maat te bieden op het gebied van coaching en Loopbaanvragen.

Veelzijdige opleidingsachtergrond

Zij heeft een veelzijdige opleidingsachtergrond op HBO en Post HBO niveau. Haar kennis en werkervaring van het onderwijs, loopbaancoaching, reiswereld, administratie, sales/verkoop in de telecombusiness, uitkeringsorganisatie heeft ze weten te combineren in haar werk als Loopbaancoach, supervisor en Re-integratieadviseur.
Vanaf 2011 als zelfstandig Loopbaancoach, re-integratie adviseur en supervisor, heeft ze ruim 37 jaar gewerkt als loopbaanadviseur en loopbaancoach bij een MBO onderwijsinstelling in Friesland.

“Vanuit mijn enthousiasme en drive voor dit werk ben ik geworden wie ik wilde zijn ‘de loopbaancoach in hart en nieren’. Rust, diepgang, respect, confronterend, doelgericht, vanuit het hart. Dat is wat ik vaak terug hoor van mijn cliënten.”

Groot netwerk

Als jobcoach heeft ze een groot netwerk met ondernemers in het Noorden die Ambassadeurs zijn namens de VNO-NCW Noord en MKB Noord. Dit laatste is belangrijk bij het “recruiten”.

Aangesloten bij

“Als erkend docent en loopbaancoach ben ik aangesloten bij CRKBO en werk conform hun gedragscode. Regelmatig volg ik workshops en cursussen om mijn kennis te vergroten en op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen.

“Ik nodig je van harte uit kennis te maken met Cisca Vaillant als loopbaancoach, re-integratie adviseur en supervisor.”

Benieuwd wat Switchloopbaan voor jou kan betekenen?