Succes verhalen

Hieronder vindt je een aantal succesverhalen van SWITCHLOOPBAAN cliënten. In verband met de nieuwe privacywet zijn de namen weggelaten.

Ik heb met mijn coach Cisca in een aantal maanden harder gewerkt en meer bereikt dan in de 25 jaar daarvoor!.

Ik heb enorm geboft, ben er flink mee opgeschoten. Goede feedback, het hart op de juiste plaats en erg kundig.

Ze geeft je de ruimte in het gesprek die je nodig hebt.

Confronterend, heeft me op beslissende momenten de spiegel voorgehouden. Heeft me in de richting gestuurd die ik op eigen kracht niet was ingegaan.

Ik heb na mijn outplacement via het netwerk van Cisca Vaillant, mijn loopbaancoach een tijdelijke baan gekregen als sportcoördinator en assistent projectleider FC -Vitaal bij het Friesland College, voor 11 maanden. Nu werk ik als projectleider bij Special Heroes, een landelijke sportstimulerings programma voor leerlingen in het Speciaal onderwijs.

Ze weet de vinger op de juiste plek te leggen. Ik voelde me helemaal op mijn gemak.

Ik heb erg veel aan haar coaching gehad. Dit traject was echt diepgaand en de moeite waard.

Vanuit het verleden zoeken naar de struikelblokken waaraan ik in het heden ga werken. Dat heeft bij mij een goede ontwikkeling op gang gebracht.

Direct, energiek, doelgericht, en prettig, een warme uitstraling.

Ik heb na mijn loopbaancoachingstraject via het netwerk van Cisca Vaillant, mijn loopbaancoach, een baan gekregen als docent/coach Business Plan en Marketing bij de versnelde Horecaopleiding bij het Friesland college. Ik werk daar als ZZP’er. Dit doe ik vanaf januari 2012 tot heden, en bevalt mij prima.

Outplacement IMTECH BV

Jij hebt mij goed geholpen om het ontslag te verwerken, en weer positief aan de slag te gaan door te solliciteren bij Uitzendbureau’s. Nu heb ik binnen 2 maanden weer een tijdelijke baan.

Fijn dat je met mij mee bent gegaan naar het Technische uitzendbureau en de UWV. Dezelfde dag na de inschrijving van het Technische uitzendbureau kon ik al bij 2 werkgevers aan de slag.

Re-integratie 2e spoor FlexCom4

Goed dat jij mij geholpen hebt met solliciteren”. En advies hebt gegeven hoe ik verder kan gaan nadat ik weer geschikt ben om terug te keren naar aangepast werk.

Mooi dat ik samen met jou mijn beroepskeuze heb kunnen maken. Na een moeilijke periode van ziekte en langdurige revalidatie, ben ik er weer bovenop gekomen. Jouw advies en steun was erg belangrijk hierbij. Ook voor hulp bij alle instanties. Nu heb ik via jou een werkervaringsplek gekregen bij een Garage, en kan ik eerst weer ervaring opdoen in het werkritme.

Benieuwd wat Switchloopbaan voor jou kan betekenen?